Hívjon minket!

06 80 69 69 00

Munkanapokon 8-16 óráig

Országunkban jellemző, hogy mindenki egyedi, magára szabott családi házat szeretne építeni. Egy új elképzelés már a tervezési fázisban rengeteg időt, energiát és pénzt igényel ahhoz, hogy végül egy jól megvalósítható koncepció születhessen. Az új ötlet azonban mindig rizikót hordoz magában, a kiforratlan megoldások a későbbiek során kellemetlenségekhez vezethetnek az épület tartóssága, használhatósága tekintetében.

Ha még nincs elképzelésed az új otthonodat illetően, és szeretnéd a fent említetteket elkerülni, érdemes átnézned a „típusterv” összeállításunkat. A többféle, már előre kidolgozott mintaterv közül választva felgyorsíthatod a tervezés, engedélyeztetés folyamatát. Az itt bemutatott szerkezeti ötletek kiforrottak, biztonságos, tartós kivitelezési megoldások.

A tetszetős architektúrán túl, fontos a helyiségek jó elosztása, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a család jól érezze magát új otthonában.

Az átgondolt tervezés és kalkuláció mindenekelőtt azért is fontos, mert utólag sokkal nehezebb és problémásabb változtatni az épületen, a módosítások miatt növekednek a költségek és emelkedik az építkezésre ráfordított idő.

Az általad kiválasztott mintatervet Kész ház partnereink az adott helyszínre adaptálják, vagy szükség esetén áttervezik. Amennyiben nem találsz a tervek között olyat, ami megfelelne, dönthetsz az egyedi tervezés mellett. Partnereink ebben is szívesen állnak rendelkezésedre. A Kész ház program az egész országban kijelölt partneri hálózaton keresztül működik.

További tematikus cikkeink