Hívjon minket!

06 80 69 69 00

Munkanapokon 8-16 óráig

Szaktanácsadás

Szánj ránk 5 percet, és kollégáink megspórolják neked a többszörösét. Általános illetve szakmai kérdésekben egyaránt szívesen segítünk. Sőt, a fórumfelületen mások kérdéseire adott válaszainkat is megismerheted. Fontos, hogy munkatársaink nem csupán konkrét kivitelezések esetén nyújtanak széleskörű szaktanácsadást, hanem építkezés előtt álló, a falazóanyag kiválasztásában bizonytalan érdeklődők számára is.
 • Beruházási kérdések - energiahatékonyság, környezetvédelem, hosszútávú fenntarthatóság stb.
 • Terméktulajdonságok és előnyök ismertetése
 • Tervezési kérdések - hőtechnika, statika, akusztika stb.
 • Kivitelezési kérdések - beépítés, anyagfelhasználás stb.
 • Értékesítési kérdések - ár, márkakereskedői hálózat stb.
 • Felújítás, átalakítás, dekoráció

szaktanacsadas1

Aki válaszol...

Örömmel várjuk kérdéseidet…

 • az ingyenesen hívható információs vonalunkon 06 80 69 69 00. Zöld számunk reggel 8-tól 16 óráig hívható.
 • abban az esetben, ha ezen a rendelkezési időn túl szeretnéd felvenni a kapcsolatot cégünkkel, kérlek, írj a telefonszámhoz kapcsolódó email címünkre zoldszam@xella.com
 • vagy használd az oldalhoz tartozó kapcsolat felvételi űrlapot

tibor ujMárta Tibor

Építészmérnök

Építészmérnöki végzettségét az Ybl Miklós Műszaki Főiskolán szerezte 1999-ben, azóta megszakítás nélkül szakmájában tevékenykedik. Építésvezetőként, majd projektvezetőként főként társasházak, lakóparkok kivitelezésénél jelentős szakmai tapasztalatra tett szert. 2010-től a Xella Magyarország Kft. alkalmazástechnikai vezetője, mely pozícióban rendelkezik a cég építési rendszereinek felhasználásával kapcsolatos összes műszaki ismerettel. Szakmai tanácsot ad, műszaki segítséget nyújt többek között építész tervezőknek, kivitelezőknek, magánszemélyeknek, annak érdekében, hogy a Xella által forgalmazott termékekből kiváló minőségű, hosszútávon is jól működő szerkezetek épülhessenek meg.

6 hozzászólás

 • Szabó Katalin

  Lanzarotte típusterv

  Tisztelt Hölgyem/Uram!
  Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy az említett Lanzarotte típusterv alapján készülő ingatlannak mennyi lenne a teljes ára, természetesen ilyen anyagokkal, és technológiával, ami abban szerepel. Persze határ a csillagos ég, de egy tól-ig árat megköszönnék.
  Köszönettel,
  Szabó Katalin
 • Gombkoto Iren

  Erdeklodes

  Jonapot kivanok!Erdeklodok a hazepitesrol,mivel van egy telkem amire hamarosan akarok hazat vasarolni.Hogyan tudnek kapcsolatba lepni Onokkel?Nagyon sok kerdeseim lennenek,de most nem irom le mindet.Telefonszamot,ha kaphatnek es felhivom ugy egyszerubb es konnyebb lenne.Koszonom Gombkoto Iren
  • Fehér Alíz

   Érdeklődés

   Kedves Irén!
   Ingyenesen hívható zöldszámunkon 06 80 69 69 00 munkanapokon 8:00-16: 30 -ig állunk rendelkezésére.
 • Kitti

  tipustervek árai

  Jó napot!
  Érdeklődni szeretnék, hogy konkrét árak a tipusterveikhez nem találhatóak? Illetve ha megtetszik egy konkrét típusterv mi az ami befolyásolja az éárát, ha pl kérnék egy árajánlatot Önöktől?
  Köszönöm

Kérdésed nem találtad meg a fórumon? Sebaj, kattints ide, hátha itt megvan…

Ytong GYIK  
Silka GYIK
Multipor GYIK

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Adatvédelmi szabályzat Engedélyezem Nem engedélyezem